sluiten
afbeelding
Afbeeldingen

Wij raden het gebruik van de meest recente versie van Internet Explorer, Firefox, Google Chrome of Safariaan.

Wanneer u begint met het downloaden van een Bigstock-​afbeelding,​ moet er aan u worden gevraagd of u het bestand wilt "Opslaan" of "Openen". Kies "Opslaan" en let op waar uw browser uw downloads opslaat.

Werd de afbeelding per ongeluk in het browservenster gedownload?

U kunt gebruik maken van uw browsers "Opslaan als" commando om de afbeelding op te slaan,​ of klik met uw rechter muisknop op de afbeelding (of control-​klik op een Mac) en kies de optie "Afbeelding opslaan als".​ U kunt de afbeelding ook klikken en slepen van de browser naar de desktop,​ waar het bewaard zal worden als een beeldbestand.

Kunt u een bestand niet vinden?

Probeer op uw harde schijf te zoeken naar een bestand met "Bigstock" in de naam.​ Vaak worden bestanden gedownload naar uw bureaublad of naar een map op uw harde schijf genaamd Mijn downloads of Downloads,​ eventueel binnen de map Mijn documenten.

Kunt u een bestand niet openen?

Controleer de bestandsextensie.​ Een bestand dat eindigt op ".​php" moet mogelijk worden hernoemd met een extentie ".​jpg".​ Als u dat nog niet hebt gedaan,​ moet u de mapopties van uw computer instellen om de bestandsextensies te tonen,​ en het bestand hernoemen.

Zelfs als een afbeeldingsbestand niet wordt geopend wanneer u er op dubbelklikt,​ kunt u het misschien met succes openen vanuit uw afbeeldingsprogramma.

Kunt u maar een deel van de afbeelding zien,​ of wordt de afbeelding vervormd?​

Dit is meestal het gevolg van een downloadfout.​ Probeer de afbeelding opnieuw te downloaden.​ Dit wordt u niet opnieuw in rekening gebracht als u opnieuw een afbeelding downloadt binnen 180 dagen na uw eerste downloadpoging.

Ondervindt u nog steeds problemen?

Neem contact met  ons op

over downloads onder een uitgebreide licentie